Verkopen via Tica online

Jouw producten via TICA online verkopen?

TICA online, hét B2B online inkoopcentrum in home-, gift en garden is 24/7 beschikbaar voor inkoop en inspiratie. 

Profiteer van de kracht van TICA en Trends & Trade en krijg met deelname aan TICA online direct toegang tot 55.000 professionele inkopers in home-, gift en gardenbranche. Grijp deze unieke kans om jouw doelgroep te bereiken en je omzet te vergroten.

Breng je volledige assortiment online!

Was je eerder slechts in staat om een selectie van je assortiment aan te bieden aan de klanten van Trends & Trade en TICA? Online zijn we niet gebonden aan m2 en kan jij jouw volledige assortiment onder de aandacht brengen! TICA online biedt jou de ideale mogelijkheid om je klanten te laten zien wat je nog meer te bieden hebt! Breng je assortiment online en verkopen maar!

bereik 

bereik 55.000 professionele inkopers

verkoop

verkoop je volledige assortiment online 

groei

wij zorgen voor de promotie en verkoop

Zakelijk inkopen kan nu 24/7 en vanuit iedere locatie! Producten worden aangeboden via inspiratiepagina’s, per merk, exposant en thema’s en zijn goed te vinden doormiddel van een duidelijke navigatie, filtering en zoekfuncties in de webshop. Voor de inkoper een prettige, snelle en efficiënte manier van inkopen voor jou als verkoper een manier om jouw product op verschillende manieren vindbaar te maken.

Inkopen via TICA online is voor de klant heel eenvoudig en snel. Bestelling kunnnen worden afgehaald in de cash & carry in Aalsmeer of geleverd op iedere gewenste locatie.