Woonstijl | Expressief kleurrijk

Woonstijl Expressief kleurrijk

De woonstijl expressief staat bekend om de bijzondere objecten, uitgesproken kleuren, opvallende vormen en verrassende elementen. In deze woonstijl is bijna niks te gek!

 

Hoe creëer je een Expressief kleurrijk interieur?

Aparte combinaties van verschillende materialen en gemixte stijlen van hip, eigenzinnig en retro tot Scandinavisch, trendy en design. Een interieur waardoor je fantasie geprikkeld wordt. Dit zijn de factoren die binnen de expressieve woonstijl terug te vinden zijn. Geef je creativiteit de vrijheid en ontwerp een interieur dat bij jou past!

Materiaalgebruik

Bij een expressief interieur wordt een mix gemaakt van verschillende (luxe) materialen. Het expressieve interieur is verre van basic. Er zijn vooral opvallende kunststukken en uitgesproken kleuren te vinden. De nieuwste technische hoogstandjes mogen ook niet ontbreken. 

Kleurgebruik

Felle en uitgesproken kleuren zijn veel terug te vinden in de woonstijl. Alles kan en mag! Maak een combinatie van veel verschillende (felle) kleuren en bijzondere vormen. Zo maak je jouw interieur expressief en uniek! 

Doelgroep

Mensen die het lef hebben om te experimenteren worden vooral aangesproken door deze woonstijl. Opvallende woonaccessoires en verassende elementen spreken de doelgroep aan. Ze worden vaak online geïnspireerd en kopen hier ook het liefst hun producten. Altijd zoekende naar nieuwe bijzondere en unieke items voor in hun expressieve interieur.